Porcelán jako dárek pro muže

Jsou situace, kdy se zamyslíme a přesně víme, co koupit, sehnat, vyrobit, jako dárek pro muže. Často však stojíme před těžkým dilema, protože nás delší dobu nenapadá, co je ten správný dárek. V této situaci je jedno, zda jde o manžela, otce, kamaráda, kolegu z práce, obchodního partnera, otázka je stále stejná, najít pro správného muže ten správný dárek. Jako inspirační zdroj často slouží internet, kde se objevují dárky jako hodinky, elektronika, alkohol, kosmetika, dále také zážitky, speciální dárkové koše a podobně, ale je možné, že vhodným dárkem by mohl být i porcelán?

My se domníváme, že ano, protože jak je každý člověk jiný a má jiné zájmy a návyky, tak i náš porcelán může skvěle vyhovět konkrétnímu muži. Manžel či otec si rád vychutnává svoji kávu nebo čaj a bylo by fajn se mu připomenout při tomto rituálu a stát se jeho součástí a to jak doma, tak v práci. To stejné platí pro kamarády či kolegy. Navíc určitě bude lépe působit káva nebo čaj ze stylového šálku, než z reklamního tlustostěnného hrnku. Opravdu exkluzivní šálky naleznete pod značkou Rudolf Kämpf, moderní a stylové šálky najdete v kolekci Leander Fresh.

To že je to dárek určený právě pro něj může skvěle podtrhnout uvedený monogram tohoto správného muže na tom jeho hrnku nebo šálku. Podívejte se do kolekcí s monogramy a vyberte si.

zanechat komentář

Zanechat komentář

Bezpečnostní kód

Registrovat

Nový účet

Máte již účet?
Místo toho se přihlaste Nebo Obnovit heslo