JARMARK - Hurá léto!

Letní porcelánový jarmark se blíží! Je čas se připravit na den plný zábavy, nákupů a nezapomenutelných zážitků! Zapište si do kalendáře termín 22. - 24. června a připojte se k nám!

Nabízíme jedinečnou příležitost pro milovníky porcelánu, kteří chtějí získat kvalitní produkty naší výroby za výhodnou cenu. Přijďte a nechte se okouzlit širokou škálou porcelánových výrobků. Naše nabídka zahrnuje jak moderní, tak klasické designy tak, abyste si mohli vybrat to své. Stejně jako v minulosti, nás na jarmarku podpoří firma G.Benedikt, která nabídne část svého sortimentu, od šálků až po talíře.

Kromě naší nabídky budou na jarmarku přítomni i další výrobci s jejich vlastními produkty a občerstvením. Jarmark však není jen o nakupování! V sobotu 24.6. jsme připravili speciální aktivity pro děti. Mohou se těšit na malování na obličej, nafukování balónků a stánky s kreativními činnostmi, aby se ani ti nejmenší nenudili ani na vteřinu. Společně tak přivítáme přicházející prázdniny a bezpochyby se bude jednat o ideální rodinnou aktivitu na letní víkend!

Během jarmarku budete mít opět příležitost nahlédnout do fascinujícího světa porcelánu, do naší porcelánky Rudolf Kämpf. Zkušený průvodce vás provede výrobou porcelánu a zahrne vás informacemi o historii a tajemstvích tohoto řemesla.

Letní porcelánový jarmark přináší skvělou příležitost strávit den venku, nakoupit porcelán a užít si zábavu se svou rodinou a přáteli. Bude to jistě nezapomenutelný den plný skvělých aktivit a dobrého jídla. Neotálejte a přijďte na letní porcelánový jarmark s tématem HURÁ LÉTO! Tuto příležitost si prostě nesmíte nechat ujít!

zanechat komentář

Zanechat komentář

Bezpečnostní kód

Registrovat

Nový účet

Máte již účet?
Místo toho se přihlaste Nebo Obnovit heslo