Vánoční porcelán

Čas adventu a Vánoce jsou pro mnohé z nás tím nejkrásnějším obdobím v roce. Tradice, nostalgické vzpomínky na dětství, čas strávený se svými nejbližšími, dobré jídlo a nekonečná pohoda. To jsou pro nás tradiční Vánoce, které milujeme.

Zpříjemněte si toto kouzelné období stylovým porcelánem, který vás dostane do té správné sváteční nálady, kdykoliv si naservírujete své oblíbené dobroty. Třeba voňavou vánočku! Nebo tradiční vánoční perníčky?

Právě tradice pečení vánočních perníčků, které provoní naše domovy ze všech druhů cukrový nejdříve, nás inspirovala k vytvoření letošní nové kolekce Vánoční perníčky. Krásné vánoční motivy v kombinaci s typickými vánočními barvami: sytě červenou, bílou a zelenou na porcelánu v barvě slonové kosti působí hřejivě a umocňují sváteční atmosféru. Kterýkoliv kousek z naší nové kolekce doplněný o stylový monogram s vánoční ozdůbkou může být krásným a osobitým vánočním dárkem.

Nezapomněli jsme ani na naší oblíbenou kolekci Vánoční snění. Nově jsme ji doplnili o spoustu krásných i praktických doplňků. Můžete si tak dopřát horkou čokoládu ze stylového hrnku a ochutnávat voňavé cukroví z patrového talíře. V kolekci najdete vše, co patří na slavnostně prostřený stůl.

Pokud ale hledáte porcelán, který použijete nejen o vánocích, ale i při dalších slavnostních příležitostech, máme pro Vás řešení. Inspirujte se kolekcí Andělská křídla, kterou nabízíme ve zlaté, ale i v moderní platinové verzi. Nebo vsaďte na klasiku s kolekcí Svatební Sonáta. Jemný zlatý vzor na krásném a léty prověřeném porcelánu v barvě slonové kosti navodí tu pravou sváteční atmosféru při každé příležitosti. I tyto kolekce můžeme na vaše přání doplnit decentním monogramem.

Pořád váháte, zda se trefíte do vkusu obdarovaného? Darujte dárkový poukaz a výběr toho pravého nejen vánočního porcelánu nechte na obdarovaném.

zanechat komentář

Zanechat komentář

Bezpečnostní kód

Registrovat

Nový účet

Máte již účet?
Místo toho se přihlaste Nebo Obnovit heslo