TEPLO DOMOVA

Rodina lidí z DOBRÉHO FORTELU, KAPKY NADĚJE a poslední manufaktury na výrobu porcelánu v Čechách  -  RUDOLF KÄMPF, spojili své síly v jedinečném projektu a dali tak vzniknout skvělé prémiové řadě porcelánu s názvem TEPLO DOMOVA. Jejím prostřednictvím se snaží společně přinést “teplo domova” i tam, kde bohužel aktuálně není.

Pro všechny ostatní má být důležitým připomenutím, jak velké bohatství ve skutečnosti vlastníme ve své rodině. Doma.

Bezpečný domov, šťastná a zdravá rodina ... pro naprostou většinu z nás samozřejmá jistota, přístav, kam se vracíme a kam utíkáme, když je nám nejhůř. Přitom si často ani neuvědomujeme, jaké máme štěstí.

To ale bohužel spousta dětí nemá a v jejich světě tato jistota chybí.

Je pravdou, že kolem nás je plno smutných příběhů, které nevnímáme, dokud se nestaneme jejich součástí. Nezapomínejme na to!

Kolika z nás se při vzpomínkách na dětství vybaví konkrétní porcelánový hrnek, do kterého nám maminka nalila horký čaj, když jsme se vrátili promrzlí domů, vůně oběda, kterou servírovala na rodinný porcelán? Drobnosti, které nám i po letech evokují chvíle s našimi nejbližšími.

Naší ambicí je proto přinést prostřednictvím prémiové řady porcelánu TEPLO DOMOVA na domácí stoly dokonale ručně zpracovaný originální porcelán a doplňky pro společné chvíle s našimi blízkými, nebo jeho prostřednictvím udělat jenom někomu radost, ale zároveň pomoci těm, kteří nemají tolik štěstí, jako většina z nás.

Připojte se i Vy! Zakoupením každého kousku porcelánu podpoříte s nadací Kapka naděje ta místa, která to opravdu potřebují.

Přejeme vám všem co nejvíce rodinného tepla!

einen Kommentar hinterlassen

Einen Kommentar hinterlassen

Bezpečnostní kód

Registrieren

New Account Registrieren

Hast du schon ein Konto?
Melden Sie sich an, statt Oder Passwort zurücksetzen