Rudolf Kämpf na světovém veletrhu Ambiente

Manufaktura Rudolf Kämpf bude vystavovat své nejnovější kolekce na exkluzivním světovém veletrhu spotřebního zboží a designu Ambiente. Prestižní výstava se bude konat od 7. do 11. února 2020 ve Frankfurtu. Je nám ctí, že se můžeme již několikátým rokem této velkolepé expozice zúčastnit a prezentovat zde naše kolekce. Budeme rádi, když nás přijedete podpořit.

Výstava se skládá ze tří veletrhů, které jsou unikátní jak kvantitou, tak kvalitou prezentovaného spotřebního zboží. V sekci Dining si můžete prohlédnout produkty a výrobky z oblasti stolování, kuchyňských potřeb, potřeb pro domácnost a kultury bydlení. Najdete zde etablované výrobce skla, porcelánu, keramiky, zboží pro domácnost a drobných elektrických spotřebičů. Expozice Giving se zaměřuje na dárkové předměty a nápady od spotřebních drobností po unikátní a vzácné kusy. Výstava Living má motto „Žít a bydlet podle svých představ“ a setkávají se zde špičkoví designeři nábytku, bytových doplňků a textilií.

Srdcem sekce Dining, kde Manufaktura Rudolf Kämpf jako jediná česká značka prezentuje své výrobky, je první podlaží haly číslo 4. Hala má celkem tři podlaží a nejprestižnějším místem je první patro, nejen proto je nazvané Tabel Prestige. Právě zde budeme vystavovat naše nové kolekce pod našimi značkami, které znáte z našeho e-shopu. Najdete zde nové dekory na tvaru Sonáta (pod značkou Leander), Antonie (pod značkou Rudolf Kämpf), též nový dekor na tvaru Hanka (pod značkou Leander Fresh) a nový tvar Vesna s dekorem Andělská křídla, jež byl vytvořen ve spolupráci se Studio Malíská (rovněž pod značkou Leander Fresh).

Zařadíme se tak po bok světově vyhlášených značek, jako je Rosenthal, Meissen, Villeroy Boch, Royal Delf, Royal Crown Derby nebo Herend. Ze sklářského průmyslu se budou prezentovat značky Zwiessel, Nachtman, Spiegelau a Riedl. Nabídku kompletního prostírání doplňují výrobci příborů, jako například výrobce exkluzivních příborů společnost Robbe & Berking. 

Na výstavu jsme se pečlivě připravovali několik měsíců a soustředili jsme se především na vývoj dekorů, které odrážejí v současnosti nejmodernější trendy a zároveň navazují na umění předešlých generací. Velkou péči jsme věnovali také designu našeho stánku a naaranžování porcelánu na výstavních stolech. Prezentaci manufaktury Rudolf Kämpf najdete v sekci Dining na strategickém rohovém místě nejprestižnějšího prvního patra haly 4 ve stánku A 80. Na ploše 40 m2 budete mít příležitost si prohlédnout to nejlepší, co manufaktura Rudolf Kämpf nabízí. 

Srdečně vás zveme k návštěvě. 

      

zanechat komentář

Zanechat komentář

Bezpečnostní kód

Registrovat

Nový účet

Máte již účet?
Místo toho se přihlaste Nebo Obnovit heslo